Kaip sustabdyti „Facebook“ prieigą prie nuotraukų „Android“ telefone

Jei „Facebook“ naudojate „Android“ telefone ar planšetiniame kompiuteryje, tikėtina, kad „Facebook“ turi prieigą prie visų jūsų nuotraukų. Jei tai jus vargina, galima sustabdyti „Facebook“ prieigą prie nuotraukų naudojant „Android“ telefoną.

„Windows 10“ atsijungimas nuo „Microsoft“ paskyros

Neleiskite „Facebook“ pasiekti nuotraukų „Android“ telefone

Neleiskite „Facebook“ pasiekti nuotraukų „Android“ telefone

„Facebook“ siūlo suteikti prieigą prie nuotraukų pradinio programos diegimo metu ir vėliau per iššokančiuosius pranešimus.



Kadangi daugelis vartotojų iš tikrųjų atidžiai neskaito pranešimų, jie suteikia „Facebook“ ir kitoms programoms prieigą prie galerijoje saugomų nuotraukų.

Net jei jau suteikėte „Facebook“ prieigą prie nuotraukų, vis tiek galite užkirsti kelią „Facebook“ prieigai prie nuotraukų naudojant „Android“ telefoną.

Neleiskite „Facebook“ pasiekti nuotraukų „Android“ telefone

Atlikite toliau nurodytus veiksmus, kad „Facebook“ negalėtų pasiekti „Android“ telefono ar planšetinio kompiuterio nuotraukų.

1. AtvirasNustatymai„Android“ telefone ar planšetiniame kompiuteryje

du. Nustatymų ekrane slinkite žemyn ir bakstelėkiteProgramosarba Programos.

Programų skirtukas „Android“ telefono nustatymų ekrane

3. Programų ekrane slinkite žemyn ir bakstelėkiteFacebook.

„iPhone 7“ buferis nėra atgal

„Facebook“ „Android“ visų programų ekrane

Keturi. Kitame ekrane palieskiteLeidimai.

Leidimų skirtukas „Facebook“ programos informacijos ekrane

kaip vėl sugrąžinti savo programų parduotuvę į „iPhone“

5. Ekrane „Leidimai“ išjunkite parinktįSandėliavimasslankiklį perkeldami įIŠJUNGTApoziciją.

Neleiskite „Facebook“ pasiekti „Android“ telefono saugyklos vietos

Po to „Facebook“ nebegalės pasiekti „Android“ telefone saugomų nuotraukų.

Susijęs
  • Kaip neleisti „Facebook“ dalytis savo asmeniniais duomenimis su kitomis programomis
  • Kaip išvengti ištrintos „Facebook“ paskyros atnaujinimo